Skip to content

 IT Consulting . Webdesign . Netwerk oplossingen

BetterCallBetty

Ik ondersteun Betty al vanaf de eerste dag dat ze gestart is met haar bedrijf.
Ik host haar website en heb WordPress voor haar klaar gezet zodat ze die naar eigen inzicht kon inrichten.
Verder ondersteun ik haar geregeld als ze technische  vragen heeft.

BetterCallBetty is een Virtual Assistant en biedt ondersteunende administratieve diensten aan.
En dat in de breedste zin van het woord, van mail tot het bijhouden van je socials!
Betty is super flexibel en is zowel voor korte als langere tijd beschikbaar.

Zorgboerderij de Lingehof

Eind vorig jaar had ik al een leuk project bij “De Lingehof” en heb ik de Wifi en een gedeelte van de netwerkinfrastructuur mogen vervangen. Verder heb ik de toegang tot internet geoptimaliseerd. Dit was nog een uitdaging omdat hier geen kabel of glasvezel aanwezig was. Hier hebben we samen met De Lingehof een mooie 4G oplossing voor bedacht

Begin dit jaar werd ik benaderd om eens het email verkeer en de documenten opslag onder de loep te nemen.
Na een goed gesprek en de omgeving bekeken te hebben heb ik een Google Gsuite oplossing voorgesteld en ook mogen neerzetten.

Ondanks de Covid-19 beperkingen hebben we toch redelijk vlot de mail kunnen migreren en alle documenten kunnen overzetten naar Gsuite.

Dit was een erg leuke klus en aangezien ik al heb ruime ervaring met Gsuite en zorg heb was dit voor mij de perfecte keuze. De Lingehof heb ik kunnen begeleiden met de overgang en aangezien het een erg flexibele gemotiveerde organisatie is ging dit erg voorspoedig.

De Lingehof is een zorgboerderij in Rhenoy met diverse woonplaatsen en dagbesteding voor jongeren met een verstandelijke beperking. Het is een mooi gebouw met aangrenzend een grote boerderij met geiten, die ook als dagbesteding functioneert. Tevens is er ook een uitgebreide houtwerkplaats waar prachtige artikelen, vooral grote lampen, van hout worden gemaakt.

Jobke en Martijn bedankt voor het vertrouwen.