Selecteer een pagina

Connecting Your Digital Horizons

Referenties

Bij Bridge District zijn we trots op onze bijdrage aan de technische voorsprong van Rescope. Al drie jaar zorgen wij voor een naadloze integratie van systeembeheer, netwerkinfrastructuur en e-mailverwerking, zodat Rescope zich volledig kan richten op wat het beste doet: het repareren en reviseren van endoscopen. Met onze expertise in IT zorgen we ervoor dat de geavanceerde diensten van Rescope altijd ondersteund worden door een robuuste, betrouwbare digitale infrastructuur.

IT BEHEER en HOSTING

“Bridge District is trots op het creëren van het digitale thuis voor Sami Motori, een samensmelting van passie, vakmanschap en innovatie. We hebben een website ontworpen die net zo uniek en spraakmakend is als hun custom-made Caféracers.

Geboren uit de gedeelde droom van twee Nederlandse ingenieurs, combineert Sami Motori de vintage charme van Caféracers met de finesse van Italiaanse motoren. Hun exclusieve, in eigen werkplaats ontwikkelde motorfietsen – beginnend met de opvallende SAMI Uno – ademen de kracht en betrouwbaarheid van Ducati-techniek.

In de wereld van Sami Motori gaat het om snelheid, wendbaarheid, betrouwbaarheid en vooral, exclusiviteit. Dit is de wereld die wij voor hen hebben vormgegeven op het web. Stap in, ervaar de rit en ontdek de unieke kracht van een Sami motorfiets!”

WEBDESIGN

“Bij Bridge District zijn we blij met de samenwerking met Proactive Translations. Onze eerste taak: het optimaliseren van hun systeembeheer en uitbreiden van Wifi-verbindingen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun specialiteit – het creëren van nauwkeurige en professionele vertalingen.

Proactive Translations biedt een breed scala aan vertaaldiensten, van Engels, Nederlands en Spaans tot beëdigde, zakelijke en medische vertalingen. Haar diensten overspannen talen en sectoren, en wij bij Bridge District zijn er om haar technische infrastructuur even naadloos te laten werken als haar vertaalproces.

Samen zorgen we voor een soepele communicatie, ongeacht de taal.”

IT BEHEER en CONSULTING

HOSTING en E-MAIL

Bridge District ondersteunt Betty, de Virtual Assistant (VA), met betrouwbare hosting en e-mailoplossingen. We bieden een robuuste infrastructuur en geavanceerde beveiliging, zodat Betty haar taken probleemloos kan uitvoeren. Onze snelle en betrouwbare e-maildienst optimaliseert haar communicatie met klanten. Bij Bridge District streven we naar uitmuntendheid in hosting en e-mail, zodat professionals zoals Betty kunnen focussen op hun passie en bedrijfsgroei. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbare oplossingen.

Samen bouwen we aan succes!

GOOGLE WORKSPACE, INFRA en CONSULTING

Bridge District is verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk en de Wifi-voorzieningen van Zorgboerderij de Lingehof. Daarnaast hebben wij het genoegen gehad om het bedrijf over te zetten op Google Workspace, waardoor de Lingehof efficiënter en effectiever kan werken met behulp van de geavanceerde tools en mogelijkheden die dit platform biedt.

Met bijna 20 jaar ervaring in de zorgsector, fungeren wij tevens als sparringpartner voor allerlei zorggerelateerde ICT-vragen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee zorginstellingen geconfronteerd worden en kunnen u ondersteunen bij het vinden van passende technologische oplossingen. Onze expertise stelt ons in staat om uw zorgorganisatie te voorzien van betrouwbare ICT-diensten en advies op maat.

Bij Bridge District streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor de Lingehof en andere zorginstellingen. We begrijpen het belang van een goed functionerend netwerk en moderne ICT-voorzieningen om de dagelijkse werkzaamheden soepel te laten verlopen. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u zich kunt richten op het bieden van hoogwaardige zorg aan uw cliënten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe Bridge District uw zorgorganisatie kan helpen. We kijken ernaar uit om samen te werken en u te voorzien van innovatieve ICT-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

DANIELLE VAN BROEKHOVEN

WEBHOSTING WEBDESIGN CONSULTANCY

Ontdek de Kunstwereld van Danielle van Broekhoven met Bridge District!

Danielle van Broekhoven is een uiterst getalenteerde kunstenares met prachtige werken in binnen- en buitenland. Bridge District heeft voor Danielle een unieke “kapstok website” gebouwd, waarop zij zelf creatief aan de slag kan en haar website naar eigen wens kan bewerken. Met behulp van geavanceerde technologieën en een intuïtieve interface kan Danielle moeiteloos nieuwe werken toevoegen en haar kunstwereld met haar publiek delen.

Of het nu gaat om schilderijen,  of digitale kunst, Danielle’s talent straalt door in elk werk dat ze creëert. Haar unieke stijl en expressieve creaties hebben al vele harten veroverd en blijven mensen over de hele wereld inspireren. Met de door Bridge District gebouwde website heeft Danielle een online platform dat haar kunstwerken op een meeslepende en betekenisvolle manier presenteert, waardoor ze haar publiek kan betrekken en haar artistieke visie kan delen.

Ontdek de prachtige wereld van Danielle van Broekhoven en laat je betoveren door haar kunstwerken. Bezoek haar website en ervaar zelf de kracht van creativiteit en technologie, samen gebracht door Bridge District.

Bridge District, Jip en Jannekelaan 101, Zaltbommel
0624985448Bridge District
info@bridgedistrict.nl