ProActive Translations

Mijn eerste projectje werd me gegund door Proactive Translations in Eindhoven. Anouschka van Proactive Translations had behoefte aan een éénduidige oplossing voor haar Wifi op kantoor en huis en had tevens een kantoor uitbreiding gerealiseerd waar ook Wi-Fi moest komen.

Ik heb samen met Anouschka gekozen voor een Unifi oplossing van Ubiquiti. Dit zijn ook nog eens fraaie access points om te zien. Deze zijn te managen via een “manager” waar je ook nog eens alle wifi verkeer kunt zien per zender of gebruiker.
Unifi heeft als voordeel dat het een degelijk product is voor een leuke prijs.

Dit zijn precies de opdrachten waar ik aan wil werken. Kleinschalig en werken voor een kleine ondernemer of zzp-er.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *